Image
Gratis Quickscan

Stress coaching


Merk je dat je steeds minder goed kunt ontspannen? Ben je veel aan het piekeren of slaap je niet meer goed? En merk je dat het op het werk ook niet meer lekker gaat?

Je weet zelf misschien niet meer wat je eraan kunt doen, maar ik kan je helpen! Met behulp van een online programma in combinatie met 1-op-1 coaching.

Een leven zonder stress bestaat niet, maar met dit programma kom je al een heel eind!

Beat the stress!

Module 1: Word baas over je stress
In deze module staan we eerst stil bij wat stress, overspannenheid en burn-out is. Aan de hand van diverse oefeningen breng je in kaart waar je stress van krijgt, zodat je het gemakkelijker gaat herkennen en erkennen. Na de bewustwording is het tijd voor herstellen en repareren. Om vervolgens de stap te maken naar actie.

Je leert op welke manieren je je stressbronnen kan aanpakken en verminderen en gaat daadwerkelijk je werkstress te lijf.

Module 2: Hou vol en zet door!
In module 1 heb je geleerd waar je stress van krijgt en hoe je omgaat met stress en de daarbij horende emoties. In deze module leer je hoe je je stress de baas blijft.

Je gaat aan de slag met plannen en prioriteren, zelfvertrouwen, nee leren zeggen en je stressbestendigheid. Deze competenties zijn vaak minder goed ontwikkeld als je veel last hebt van stress. Door middel van diverse opdrachten leer je deze competenties verder te ontwikkelen. Hiermee blijf jij in control.

Uitbreiding: 1-op-1 coaching
Merk je bij het doorlopen van de modules dat je huidige baan niet meer bij je past dan kan uitbreiding met 1-op- 1 coaching uitkomst bieden. In de coaching staan we onder andere stil bij je drijfveren en talenten en ga je op basis daarvan op zoek naar werk dat bij je past.

Tijdens de coaching kunnen we dieper op de onderwerpen ingaan en ervoor zorgen dat alles wat je leert in de modules beter beklijft. Door de prikkelende vragen die ik stel is zelfreflectie ook makkelijker toe te passen. Ik leer je op een andere manier te denken en te kijken naar jouw werk en wie jij daarin bent. En mijn energie en enthousiasme kunnen je zeker in beweging brengen.

Image

Meer informatie?

Of een vrijblijvend gesprek?

Klik hier