Loopbaan coaching


Ken je dat onrustige gevoel? Je vraagt je steeds vaker af ‘Is dit het nu?’ of ‘Ik mis iets, maar wat?’ of ‘Waar moet ik beginnen?’ Dan is het tijd voor actie!

Met mijn coachingsprogramma lukt het je zeker om in beweging te komen.

Het programma bestaat uit 2 online modules en in is uit te breiden met een module een-op-een coaching.

  • 1. Wie ben ik en wat kan ik?

  • 2. Wat wil ik?

Module 1: Wie ben ik en wat kan ik?
Aan de hand van diverse oefeningen ga je eerst naar jezelf te kijken. Hoe ben je geworden wie je nu bent? Wat is de rode draad in je leven en loopbaan?

Daarna ga je je drijfveren, je talenten, waarden en ambities in kaart brengen. En krijg je antwoord op de vraag of deze optimaal tot hun recht komen in je huidige baan.

Module 2: Wat wil ik?
Nu je beter weet wie je bent en wat je kunt, ga je kijken naar wat je wilt.

Misschien is dit wel het moment om je droombaan te gaan verwezenlijken.

Omdat het niet altijd makkelijk is om in actie te komen, ga je in deze module ook aan de slag met opdrachten om je eventuele belemmeringen te doorbreken.

Uitbreiding: een-op-een coaching
In de praktijk blijkt het soms lastig om zelfstandig het programma te doorlopen. Voor meer diepgang, continuïteit en zelfreflectie bied ik een-op-een coaching aan.

Ik leer je op een andere manier te denken en te kijken naar jouw werk en wie jij daarin bent. En mijn energie en enthousiasme kunnen je zeker in beweging brengen.

Aanpak
Je kunt ervoor kiezen om het gehele programma te doorlopen, maar je kan ook voor de losse modules kiezen.

Image

Meer informatie?

Of een vrijblijvend gesprek?

Klik hier

Ik ben geregistreerd als NOLOC erkend loopbaanprofessional en hanteer voor alle coachtrajecten de NOLOC gedragscode. Zie voor meer informatie: NOLOC