Mensen in hun kracht zetten, dat is waar ik voor ga!”
  • martine@power2peoplecoaching.nl
  • + 31 (0) 6 414 69 554
  • https://nl.linkedin.com/in/martinesmidtluijk

Mensen in hun kracht zetten, dat is wat ik wil ik bereiken met Power2People. Deze onderneming ben ik in 2015 begonnen. Als zelfstandig loopbaancoach en trainer begeleid ik mensen bij hun loopbaan- of persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en gecertificeerd Profile Dynamics consultant.

Na mijn studie Logopedie, heb ik de studie Onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht doorlopen en heb ik een diversiteit aan functies binnen ING bekleed onder andere als opleidingskundige en als talentmanager. In mijn laatste functie bij ING, als mobiliteitsadviseur, heb ik de opleiding tot Coach voor Loopbaan- en Persoonlijke Ontwikkeling bij Annet Brinkhuis doorlopen.

De rode draad in mijn loopbaan is het coachen van mensen en kennis overdragen.

Ik merk dat mensen die verder in hun carrière zijn, vaak geleefd worden door de waan van de dag en niet meer weten waar ze goed in zijn en wat ze nu echt leuk vinden. Baanzekerheid maakt soms dat ze niet in beweging komen. Maar soms, al dan niet gedwongen, rijst ook de vraag is dit het werk waar ik diep in mijn hart heel blij van wordt? Als coach begeleid ik eind 20’ers, 30’ers en 40’ers die vastlopen in hun huidige baan, werkstress ervaren of op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Mijn ruime ervaring als coach in het bedrijfsleven en mijn sterk reflectief vermogen zorgen ervoor dat ik mensen in beweging kan brengen en hierdoor kan bijdragen aan hun ontwikkeling.

Met veel energie en enthousiasme maak ik mensen middels gesprekken en oefeningen bewust van hun talenten en drijfveren, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen, ze makkelijker persoonlijke keuzes maken.

Mijn stijl is van coachen is open, direct en verbindend. Ik ben altijd op zoek naar die twinkeling in de ogen. Dan weet ik dat iemand over zijn passie praat. Wat iemand echt graag wil.

Mijn coachingstrajecten hebben als resultaat:
– dat je jezelf beter leert kennen
– weet wat je talenten zijn
– je zelfvertrouwen toeneemt
– dat je makkelijker persoonlijke
keuzes maakt
– dat je talenten weet in te zetten, in je werk of kunt toepassen in een nieuwe baan

Ik maak de cliënt bewust van zijn drijfveren en talenten, waardoor hij de juiste keuzes kan maken, meer zelfvertrouwen krijgt en zijn loopbaan kan vervolgen.”