Power2People Coaching

Een coachingstraject is een persoonlijk traject, jij bepaalt waar de focus op komt te liggen. Je kunt hierbij denken aan vragen als:

 • Connector.Connector.

  Wie ben ik

 • Connector.Connector.

  Wat zijn mijn talenten

 • Connector.Connector.

  Hoe zet ik mijn talenten om in werk

 • Connector.Connector.

  Hoe ga ik de arbeidsmarkt benaderen


In één op één gesprekken laat ik je reflecteren op je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling en bepaal jij wat een passende vervolgstap zou kunnen zijn.

Tijdens het traject, besteed ik veel tijd aan zelfreflectie, worden talenten en drijfveren in kaart gebracht en wordt stilgestaan bij belemmeringen en uitdagingen. Je krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en maakt makkelijker persoonlijke keuzes.
Indien nodig besteed ik ook aandacht aan arbeidsmarktoriëntatie en arbeidsmarktbenadering en de inzet van social media in de zoektocht naar werk.
Het traject ronden we af met het gezamenlijk opstellen van een plan van aanpak waarin je, je vervolgstappen vorm geeft met als doel dat werk te doen of dat leven te leiden wat intrinsiek bij jou past en wat jou energie geeft.

Aanpak: Mijn coachingstrajecten bestaan doorgaans uit 6 tot 8 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur.
Profile Dynamics kan hier een onderdeel van zijn.
Een andere opzet is ook mogelijk.

Neem voor meer informatie over mijn werkwijze of het inplannen van een vrijblijvend gesprek gerust contact met me op.


 

Ik ben geregistreerd als NOLOC erkend loopbaanprofessional en hanteer voor alle coachtrajecten de NOLOC gedragscode. Zie voor meer informatie: NOLOC